Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji”, które odbyło się w dniach 17-19 lutego 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 17-19 lutego 2025 r.
Szkolenie poprowadził Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy i koktajli z wykorzystaniem nowoczesnych technik", które odbyło się w dniach 10-12 lutego 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-30 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 23-25 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.