Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. O BCU
  3. Artykuły
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji”, które odbyło się w dniach 17-19 lutego 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha.

  • Click to enlarge image IMG_20250219_152708416.jpg
  • Click to enlarge image IMG_8038.jpg
  • Click to enlarge image IMG_8041.jpg
  • Click to enlarge image IMG_8045.jpg
  • Click to enlarge image IMG_8048.jpg
  • Click to enlarge image IMG_8055.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 17-19 lutego 2025 r.

Szkolenie poprowadził Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image IMG-20250221-WA0003-min.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250218_103232130-min.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250218_114059703-min.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250218_135637701-min.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250219_152517613-min.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy i koktajli z wykorzystaniem nowoczesnych technik", które odbyło się w dniach 10-12 lutego 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.

  • Click to enlarge image 20250211_10304.jpg
  • Click to enlarge image 20250211_12349.jpg
  • Click to enlarge image 20250211_135719.jpg
  • Click to enlarge image 20250211_14269.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250213-WA0006(1).jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250213-WA0009.jpg
  • Click to enlarge image c7ab648e-d98d-4e58-a0f3-779e9b61a700.jpg
  • Click to enlarge image d9abfca2-f98d-497b-8fad-294a72b1176f.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-30 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.

  • Click to enlarge image 11.jpg
  • Click to enlarge image 12.jpg
  • Click to enlarge image 13.jpg
  • Click to enlarge image 14.jpg
  • Click to enlarge image 15.jpg
  • Click to enlarge image 16.jpg
  • Click to enlarge image 17.jpg
  • Click to enlarge image 18.jpg
  • Click to enlarge image 19.jpg
  • Click to enlarge image 21.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 23-25 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image 20250125_114210-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_120759-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_121102-min.jpg
  • Click to enlarge image 20250125_121417-min.jpg
  • Click to enlarge image pizza08.jpg
  • Click to enlarge image pizza09.jpg
  • Click to enlarge image pizza11.jpg
  • Click to enlarge image pizza12.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image img_20250120_133733609-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_084720763-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_100002676-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_122448185-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_132408946-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_135745472-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250121_140619545-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_095257493-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_130231261-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_135824062-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_142953619-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_142959543-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_143004178-min.jpg
  • Click to enlarge image img_20250122_143512161-min.jpg
  •  

Strona 3 z 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl