Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. O BCU
  3. Artykuły
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 15-godzinne dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. „Dobieranie i serwowanie wina”, które miało miejsce w dniach 29-30 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha

  • Click to enlarge image IMG_7055.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7056.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7057.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7058.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7069.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7070.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7071.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 25-27 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image 1733144926590.jpg
  • Click to enlarge image 1733144952291.jpg
  • Click to enlarge image 1733144952343.jpg
  • Click to enlarge image 1733144975108.jpg
  • Click to enlarge image 1733145000864.jpg
  • Click to enlarge image 1733145000899.jpg
  • Click to enlarge image 1733145025154.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067234.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067264.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067280.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089067.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089088.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089104.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7001.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7002.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7009.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7010.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7011.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7013.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7014.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7015.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7016.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7017.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które odbyło się w dniach 21-23 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik

  • Click to enlarge image 1733232108528.jpg
  • Click to enlarge image 1733232108541.jpg
  • Click to enlarge image 1733232108556.jpg
  • Click to enlarge image 1733232128656.jpg
  • Click to enlarge image 1733232128678.jpg
  • Click to enlarge image 1733232128695.jpg
  • Click to enlarge image 1733232149055.jpg
  • Click to enlarge image 1733232149073.jpg
  • Click to enlarge image 1733232149087.jpg
  • Click to enlarge image 1733232181305.jpg
  • Click to enlarge image 1733232181331.jpg
  • Click to enlarge image 1733232181345.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1733231211573.jpg
  • Click to enlarge image 1733231237304.jpg
  • Click to enlarge image 1733231237324.jpg
  • Click to enlarge image 1733231237346.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6930.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6931.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6932.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje", które odbyło się w dniach 4 – 6 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 1730886868512.jpg
  • Click to enlarge image 1730886969560.jpg
  • Click to enlarge image 1730886982198.jpg
  • Click to enlarge image 1730887009269.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6856.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6857.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6858.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6859.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6861.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6862.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6863.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6864.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6869.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6870.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6874.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6877.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6879.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6880.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6881.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6882.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6883.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6884.jpg
  • Click to enlarge image IMG_6886.jpg
  • Click to enlarge image WhatsApp Image 2024-11-12 at 09.12.19.jpg
  • Click to enlarge image WhatsApp Image 2024-11-12 at 09.12.24.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych  pn. Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy, które miało miejsce w dniach 22-24 października 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image 001.jpg
  • Click to enlarge image 002.jpg
  • Click to enlarge image 003.jpeg
  • Click to enlarge image 004.jpeg
  • Click to enlarge image 005.jpg
  • Click to enlarge image 006.jpeg
  • Click to enlarge image 007.jpeg
  • Click to enlarge image 008.jpeg
  • Click to enlarge image 009.jpeg
  • Click to enlarge image 010.jpeg
  • Click to enlarge image 011.jpeg
  • Click to enlarge image 012.jpeg
  • Click to enlarge image 013.jpeg
  • Click to enlarge image 014.jpeg
  • Click to enlarge image 015.jpg
  • Click to enlarge image 016.jpg
  • Click to enlarge image 017.jpg
  • Click to enlarge image 018.jpg
  • Click to enlarge image 019.jpg
  • Click to enlarge image 020.jpg
  • Click to enlarge image 021.jpg
  • Click to enlarge image 022.jpg
  • Click to enlarge image 023.jpg
  • Click to enlarge image 024.jpg
  • Click to enlarge image 025.jpg
  • Click to enlarge image 026.jpg
  • Click to enlarge image 027.jpg
  •  

Strona 4 z 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl