Relacja ze szkolenia 15-godzinne dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. „Dobieranie i serwowanie wina”, które miało miejsce w dniach 29-30 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 25-27 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które odbyło się w dniach 21-23 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje", które odbyło się w dniach 4 – 6 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy, które miało miejsce w dniach 22-24 października 2024 r.