Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. O BCU
  3. Artykuły
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 1-2 lipca 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 6.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 20-22 sierpnia 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 10.jpg
  • Click to enlarge image 11.jpg
  • Click to enlarge image 12.jpg
  • Click to enlarge image 13.jpg
  • Click to enlarge image 14.jpg
  • Click to enlarge image 15.jpg
  • Click to enlarge image 16.jpg
  • Click to enlarge image 17.jpg
  • Click to enlarge image 18.jpg
  • Click to enlarge image 19.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 20.jpg
  • Click to enlarge image 21.jpg
  • Click to enlarge image 22.jpg
  • Click to enlarge image 23.jpg
  • Click to enlarge image 24.jpg
  • Click to enlarge image 25.jpg
  • Click to enlarge image 26.jpg
  • Click to enlarge image 27.jpg
  • Click to enlarge image 28.jpg
  • Click to enlarge image 29.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 30.jpg
  • Click to enlarge image 31.jpg
  • Click to enlarge image 32.jpg
  • Click to enlarge image 33.jpg
  • Click to enlarge image 34.jpg
  • Click to enlarge image 35.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 6.jpg
  • Click to enlarge image 7.jpg
  • Click to enlarge image 8.jpg
  • Click to enlarge image 9.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 8-10 lipca 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 6.jpg
  • Click to enlarge image 7.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140445.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140536.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140559.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140658.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140802.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140814.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140927.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_140958.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_141139.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_141203.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240709_141214.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 3-4 lipca 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_135605.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_141852.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_141902.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_142057.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_142115.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240704_142403.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 40-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 24-27 czerwca 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image IMG_0897.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0898.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0899.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0900.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0903.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0904.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0906.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0907.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0910.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0913.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0915.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0918.JPG
  • Click to enlarge image IMG_0921.JPG
  • Click to enlarge image IMG_20240626_130737.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240626_130901.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240627_092443.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240627_092459.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240627_092517.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240627_092527.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które miało miejsce w dniach 19-20 czerwca 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.

  • Click to enlarge image IMG20240620081022.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620081051.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620081116.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620081226.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620081400.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620081647.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620083136.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620084134.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620084232.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620085208.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620085242.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620092142.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620092159.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620092259.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620092752.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620093322.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620093435.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620100501.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620100813.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620102344.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620103403.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620104445.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620104931.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620105313.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620105549.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620105909.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620110526.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620111009.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620120853.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620121436.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620122238.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620125738.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620130601.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620133015.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620134512.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620134842.jpg
  • Click to enlarge image IMG20240620151306.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240620_111633.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240620_121324.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20240620_143923.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9391.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9396.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9399.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9410.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9413.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9419.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9423.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9427.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9436.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9439.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9443.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9446.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9448.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9450.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9451.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9452.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9454.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9455.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9456.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9457.jpg
  • Click to enlarge image IMG_9462.jpg
  •  

Strona 6 z 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl