Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 1-2 lipca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 20-22 sierpnia 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 8-10 lipca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 3-4 lipca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 40-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours", które miało miejsce w dniach 24-27 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej", które miało miejsce w dniach 19-20 czerwca 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.