Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 maja 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje", które odbyło się w dniach 12-14 maja 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-29 kwietnia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Sołtys.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy i koktajli z wykorzystaniem nowoczesnych technik", które odbyło się w dniach 14-16 kwietnia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 07-09 kwietnia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 2-3 kwietnia 2025 r.