Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. O BCU
  3. Artykuły
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 15-17 maja 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image IMG-20250520-WA0000.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250520-WA0001.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250520-WA0002.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250520-WA0003.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje", które odbyło się w dniach 12-14 maja 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla.

  • Click to enlarge image IMG-20250514-WA0008.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250514-WA0010.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250515-WA0003.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250515-WA0011.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250515-WA0014.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250514_145441605.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-29 kwietnia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Sołtys.

  • Click to enlarge image IMG-20250430-WA0000.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250430-WA0004.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250430-WA0006.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250430-WA0014.jpg
  • Click to enlarge image IMG-20250430-WA0027.jpg
  • Click to enlarge image IMG_20250429_150110670.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy i koktajli z wykorzystaniem nowoczesnych technik", które odbyło się w dniach 14-16 kwietnia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.

  • Click to enlarge image 1000007079.jpg
  • Click to enlarge image img-20250416-wa0008.jpg
  • Click to enlarge image img-20250417-wa0000.jpg
  • Click to enlarge image img-20250417-wa0006.jpg
  • Click to enlarge image img-20250417-wa0008.jpg
  • Click to enlarge image img-20250417-wa0011.jpg
  • Click to enlarge image img_20250416_145115306.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 07-09 kwietnia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image 1.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.png
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 7.jpg
  • Click to enlarge image 8.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 2-3 kwietnia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Nazimek.

  • Click to enlarge image 01.jpg
  • Click to enlarge image 2.jpg
  • Click to enlarge image 3.jpg
  • Click to enlarge image 4.jpg
  • Click to enlarge image 5.jpg
  • Click to enlarge image 6.jpg
  •  

Strona 1 z 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl